- Get qwalified -

Inschrijving

86800dfa79

Praktische afspraken

- Praktische afspraken -

UPDATE: 19/07/22 (2.zwemmers & 3.officials & 4. afgevaardigen)

overzicht en routes zwemsite  /   parkeer route

1. UURREGELING:
startlijsten kan je bij het programma terugvinden.
inzwemmen ochtend: elke dag om 7.00h (in 1 sessie)
inzwemmen namiddag: elke dag om 13.00h (in 1 sessie)

2. ZWEMMERS

* Omkleden doe je in de kleedkamers van de sporthal (dames links, heren rechts). Er zijn ook douches in de kleedkamers, zodat je na het zwemmen hier ook eventueel terecht kan.
* De sporthal ligt links onder van deze kleedkamers.
* Eten en drinken: niet in de sporthal, maar op het eerste verdiep van het complex.
* inzwemmen (groene traject op plan): Je bereikt het zwembad door vanuit de sporthal naar rechts, via de grijze loper, een aparte ingang naar het zwembad te nemen. Je volgt daarbij de pijlen “Zwembad”. Je volgt de hoofdgang tot helemaal achterin en gaat dan links af naar het zwembad. Je komt voorbij de douches en kan daar de trap naar boven naar het zwembad. 
* voor je wedstrijd (gele traject op plan): Je bereikt de oproepkamer door van de sporthal naar buiten te gaan en via de rechtse afsplitsing van de grijze loper naar de buitentrap van het zwembadterras te gaan (geel traject op het plannetje). Bovenaan deze trap vind je recht voor je de oproepkamer in de tenten op het terras. Meld je aub tijdig aan !
Het is niet toegelaten om tassen/rugzakken mee te nemen in de zwemhal. Deze moeten in de sporthal blijven. Gelieve je hier als zwemmer aub aan te houden ! 
* De oproepkamer is in een tent langs het zwembad (buiten!). Bij koel weer is het dan ook aangewezen met training/badjas/… naar de oproepkamer te gaan.
* De zone rond het zwembad en voor de tribune is voorbehouden voor de officials en de medewerkers van de organiserende club. De zone achter de nadars is voorbehouden voor de trainers en afgevaardigden. 
* De zwemmers verlaten de zwemhal van zodra ze gezwommen hebben, via de trap aan de kant van de glijbaan (dus de kant van de oproepkamer) (blauwe traject).  Je volgt verder de pijlen “Sporthal”. De wedstrijd is te volgen in de sporthal en in de catering tent.
* De medaillewinnaars moeten zich na afroeping melden bij de micro, zodat ze tijdig bij de ceremonie zijn. Het podium staat vaan de uitgang van de oproepkamer.

3. OFFICALS
* Onthaal (boekjes) ’s ochtends aan de inkom van de nieuwe sporthal (tegenover het zwembad).
* Omkleden kan in de individuele kleedkamers. Deze bereik je via de toegang rechts vooraan in de inkomhal. Met een stuk van 1 Euro kan je een locker gebruiken. Houd je boekje nog bij, je kan het hier niet kwijt.
* Onthaal (boekjes) worden ’s ochtends aan de inkom van de nieuwe sporthal (tegenover het zwembad) afgegeven. Je kleed je dus best eerst om, voor je aan te melden (tenzij je extra stappen wil zetten).
* Aanmelden graag 1u voor de aanvang van de wedstrijd !!!
* Als er voor de namiddagsessie geen onthaal meer staat in de inkom van de sporthal, neem je je officialboekje mee naar de juryvergadering.
Juryvergaderingen vinden plaats om 07:45 en 13:15 u. in de VIP-ruimte van de nieuwe sporthal (gebouw rechts, in de inkom de trap op en verder helemaal achteraan links).
* Officials die een ganse dag fungeren, krijgen ’s middags een belegd broodje. Dit moet wel op voorhand (uiterlijk 20/7) besteld worden via deze link: https://forms.office.com/r/tmzN6dGyYA.

* Officials die een halve dag dienst doen, krijgen de andere daghelft gratis inkom.

4. TRAINERS EN AFGEVAARDIGDEN
* Onthaal (enveloppes) ’s ochtends aan de inkom van de sporthal (tegenover het zwembad). De enveloppes zijn telkens samengesteld voor de ganse dag (dus max. 3 enveloppes voor het ganse WE).Voor de clubs die enkel ’s middags komen, liggen de enveloppes bij de inkom voor de toeschouwers.
* De afgevaardigden moeten hun forfait lijst (te vinden in de enveloppes) binnenbrengen, met hun naam, CV Nr en handtekening op aan de jurytafel.
* Omkleden in het kleedkamergedeelte van de zwemmers (zie sporthal)
* Het is enkel voor trainers/afgevaardigden (dus niet de zwemmers) toegelaten om KLEINE tassen/rugzakken mee te nemen in de zwemhal.

5. TOESCHOUWERS:
* onthaal achter in de inkomhal van het zwembadgebouw
* cateringinfo: klik hier
* ticketinfo: klik hier
* weersvoorspelling: http://www.buienradar.be/weer/genk/be/2797670#5daagse
Wat te doen bij een hete tribune/zwemhal: Blijf lang genoeg in het cateringgedeelte tijdens de wedstrijd. Ga op het laatste moment naar de tribune, schreeuw je de ziel uit je lijf en kom dan terug verkoeling zoeken in ons drank- en eetgedeelte. Zo wordt je innerlijke mens gevoed en spaar je de zuurstof voor de zwemmers 😉  
* voor de sportievelingen: er is een finse piste, fitometer, kidsparcours in het bos naast het zwemcomplex.
* Er is geen streaming tot in de huiskamers voorzien.

6. CATERING
GZVN probeert het je tijdens deze wedstrijd optimaal naar uw zin te maken. Zo zorgen we voor verkoeling, drank en eten in ons cateringgedeelte. Meer info, zie cateringgedeelte op de website.
We ontvangen jullie met open armen !

7. SPORTHAL
Enkel hier mogen er bedjes geplaatst worden. Bedjes kunnen maar vanaf vrijdagochtend geplaatst worden !
* Er mogen geen tentjes in de sporthal geplaatst worden. Tenten kunnen wel geplaatst worden op het voorziene grasveld buiten het sportcentrum (zie verder)
* VERPLICHT slippers/schoeisel te dragen in de sporthal en zeker tussen het zwembad en de sporthal (trap !!!)
* De nooduitgangen moéten dicht blijven. Er mogen dus geen buitendeuren geopend worden. Als je in de zon of het gras wil gaan liggen, doe je dit best aan de inkom.
* Er staan vuilniszakken, gelieve zelf het afval daar in te gooien. Zo blijft het voor iedereen aangenaam.

8. PARKING CAMPERS EN TENTEN
* Bij het binnenrijden op de parking, vind je rechts achteraan, tegen het bos aan, de nodige ruimte voor het plaatsen van uw camper. Er staat een stroomverdeelkast en er is water.
* Er zijn alleen tenten toegelaten in de zone helemaal rechts voorbij de parking (tegen de voetbalvelden aan), dus nergens elders in en rond het sportcentrum.
* Een beperkte periode voor en een beperkte periode na de wedstrijd kan je gebruik maken van het sanitaire blok in het gebouw bij deze parking.
* GZVN vraagt geen vergoeding voor gebruik van parking, camping, stroom of water. Maar ter compensatie willen jullie misschien iets langer – bij een frisse pint – op ons terras blijven keuvelen?

9. PARKING
* Er is een ruime parking aan het zwembad, maar mogelijk geraakt die toch vol. In dat geval kan je iets verder richting Genk-Centrum gebruik maken van 2 extra ingerichte parkings, aan de Sint-Martinusschool en het Atlas-college (zie apart plan)

ALGEMENE AFSPRAKEN

* Er zijn enkel bedjes toegelaten in de sporthal

VERPLICHT slippers/schoeisel te dragen in alle zones buiten zwemhal en kleedkamers (inkomhal, sporthal, gangen, …)!
Wij treden tijdens de wedstrijddagen echt niet graag op als “politie-agent”, dus informeer jullie zwemmers aub vooraf grondig over deze verplichting !
Speciale aandacht voor de zwemmers die vanuit het bad naar de sporthal gaan: Gelieve vanaf de passage op de droogloopmatten en zeker voor de trap naar beneden (richting sporthal) schoeisel aan te trekken (o.w.v. veiligheid op de trap) !

* De trap van de tribune naar het zwembad mag door niemand gebruikt worden (niet door zwemmers/trainers/…, niet door publiek)

* Er is een Speedo-verkoop in de inkomhal

* Gelieve de inkomhal verder zo veel mogelijk vrij te houden!

* Voor uw en ieders veiligheid: enkel glas in de tent aub, niet in sporthal/inkomhal/tribune/…19